John oefent bij Harold Swash in Liverpool (29-03-2004)
Samen met Hiddo Uhlenbeck bereidt John zich voor voor de kwalificatie Europrotour aanstaande woensdag en donderdag. Een van de onderdelen van deze voorbereiding zijn een ingebouwd lesprogramma bij de oude grootmeester Harold Swash
die in het hartje van het aloude Liverpool een indoor golfschool drijft. In totaal heeft John 6 uur puttingles gevolgd bij Harold Swash met name omdat hij de laatste maanden heel onzeker was over zijn putten. John die Harold had ontmoet tijdens een golfbeurs in Amerika was door hem uitgenodigd om bij hem in Engeland wat lessen te volgen. Deze mogelijkheid grepen hij en Hiddo gretig aan toen zij toch voor de kwalificatie voor de Europrotour in Engeland moesten zijn. Hier hadden zij wel een paar ritjes van 600 kilometer voor over. John vertelde dat hij tijdens de leersessies enorm veel heeft geleerd en dit zeker in de nabije toekomst in praktijk zal brengen.

Op dit moment zijn zowel John en Hiddo in een Hotel op de Golfbaan van Stoke by Nayland in de buurt van London alwaar zij aanstaande woensdag en donderdag tesamen met nog een aantal Nederlanders zoals Inder van der Weerelt en Ruben Wechgelaer zich zullen proberen te plaatsen voor de Europrotour.