John gedeeld 22e tijdens Job AG EPD Championship 2008 ( 5 oktober 2008)
John Boerdonk Met twee rondes van 74 slagen heeft John (zie foto) tijdens de Job Ag Epd Championship 2008 het seizoen afgesloten.  Op de GC Hofgut Praforst in het Duitse Hünfeld finishte hij uiteindelijk op een gedeeld 22e plaats in het klassement op gelijke hoogte met Sander van Duijn en Kevin Broekhuis. Beste Nederlander in het klassement werd Rick Huiskamp op een gedeeld 12e plaats. Zoals met elke
ronde leek het aanvankelijk ook de derde ronde van dit toernooi goed te gaan. John kwam na de eerste negen holes door op 1 slag onder par. Nagenoeg een spegelbeeld van de tweede ronde. Met een bogey op hole 11 leek er aanvankelijk nog niets aan de hand. Op 18 ging het echter totaal mis met een double bogey en sloot hij het toernooi af met een ronde van 74 slagen en een gedeeld 22e plaats in het klassement. Met deze score eindigde hij het seizoen 2008 op een 25e plaats in de order of merit van de EPD-tour. Winnaar van het toernooi werd de oud Europesetour speler Tobias Dier. Met een totaal van 207 slagen (-9)eindigde Dier op de eerste plaats op slechts een slag van Nicolas Meitinger en Kariem Baraka. Posities en scores Nederlanders:

T12 Rick Huiskamp (-3); T22 John Boerdonk, Sander van Duijn en Kevin Broekhuis (+3); 29 Jan Willem van Hoof (+7); T30 Tjeerd Staal (+8); T41 Hiddo Ühlenbeck en Ramon Schilperoord (+19);John gedeeld 11e na openingsronde Job AG EPD Championship 2008 ( 3 oktober 2008)
John Boerdonk Op de GC Hofgut Praforst in het Duitse Hünfeld is John ( zie foto ) goed van start gegaan tijdens de Job AG EPD Championship 2008. John die startte vanaf hole 10 speelde met name zijn eerste negen holes erg vlak en na negen slagen kwam hij met allemaal "parren" op level door. De eerste hole van de tweede negen begon erg goed met een birdie en dat bood perspectief voor deze negen holes en uiteindelijk
de ronde. Echter met een bogey op 2 en nog een birdie op 3 hield hij het uiteindelijk na 18 holes op een score van 71 slagen (-1) en finishte daarmee op een gedeeld 11e plaats. Met deze score eindigde hij op slechts vier slagen van de Duitse leider Dennis Küpper die zijn ronde liep in 67 slagen. John gaf aan dat hij goed speelde en op maar liefst 16 holes de green haalde. Beste Nederlander in Hünfeld was Rick Huiskamp die met een score van 69 slagen (-3) op dit moment de gedeeld vijfde plaats bezet op slechts twee slagen van de leider in het klassement. John start morgen vanaf hole 1 om 09.40 uur samen met zijn Duitse flightgenoten Kariem Karaka  en Benjamin Ludwig. Posities en scores Nederlanders:

T5 Rick Huiskamp (-3); T11 John Boerdonk (-1); T16 Sander van Duijn en Ramon Schilperoord (par); T20 Tjeerd Staal en Kevin Broekhuis (+1); T36 Jan Willem van Hoof (+3); T41 Hiddo Ühlenbeck (+6).John vrijdag van start tijdens de Job AG EPD Championship 2008  ( 3 oktober 2008 )

John Boerdonk

Vrijdag om 09.10 uur zal John vanaf hole 10 van de GC Hofgut Praforst in het Duitse Hünfeld van start gaan tijdens de Job AG EPD Championship 2008. John start in een flight samen met landgenoot Sander van Duijn en de Duitser Thomas de Kesel. de Job Ag EPD Championship is het officiële EPD titeltoernooi. Het aantal deelnemers is beperkt tot 45. In verband hiermee is ook het aantal Nederlandse deelnemers tot 8 beperkt. Naast

John en Sander van Duijn spelen ook mee Hiddo Uhlenbeck, Tjeerd Staal, Kevin Broekhuis, Rick Huiskamp, Ramon Schilperoord en Jan Willem van Hoof. Hoewel John kansloos is voor een top 5 positie in de order of merit waarmee hij zich rechtstreeks zou pl;aatsen voor de Challengetour, zint hij toch op zijn eerste overwinning dit jaar in de EPD-tour.