Ondanks blessure, goed spel van John.

Tijdens de Essent tour in Brielle kan John terugkijken op een redelijk geslaagde dag. Een wedstrijddag waarbij hij nog wel steeds heel veel last ondervond van de in Padova opgelopen blessure. Ondanks dit gelukte het hem tot hole 16 wisselend par en 1 onder te spelen. Op hole 16 nam hij echter de verkeerde beslissing door een afwijkende routing te nemen. Deze beslissing kostte hem uiteindelijk een triplebogey die zijn totaal aan het eind op +3 boven de baan bracht. Helaas, want uiteindelijk zou hij dan in plaats van gedeeld 28e, gedeeld 9e gestaan hebben hetgeen hem nog perspectief zou bieden voor morgen. Uiteindelijk zou zijn eindtotaal op 13 parren, 2 birdies, 2 bogeys en 1 triplebogey uitkomen, waarbij zijn drive op hole 11 zeker niet ongenoemd mag blijven. Een hole van ongeveer 330 meter waarbij hij na de afslag op 10 meter van de hole kwam te liggen, hetgeen hem uiteindelijk een birdie opleverde.


Ook op de 2e dag van Essent tour een goed resultaat van John!

 

Ook op de 2e dag van de Essent Tour in Brielle heeft John een goed resultaat neergezet. Ondanks dat hij nog wel enige last had van zijn blessure gelukte het hem op de slotdag van deze tour een ronde te maken van level par (71). Erg spectaculair was zijn dag vandaag niet, hetgeen wel bleek uit de resultaten, 1 birdie, 1 bogey en overigens allemaal par. Dit bracht hem uiteindelijk naar een gedeeld 17e plaats in de eindrangschikking. Deze door Alan Saddington gewonnen wedstrijd kenmerkte zich door zeer wisselende uitslagen en in ieder geval enorm mooi weer. Kennelijk had Ralph Miller de meeste last van de zon zakte op de tweede dag enorm terug in de rangschikking. Evenals de meeste anderen gelukte het hem niet de vorm van gisteren vast te houden en eindigde uiteindelijk op een gedeeld 26e plaats. De ronde van 80 stak schril af tegen die van gisteren 68.  Ruben Wechgelaer eindigde als tweede en Giles en Kraay als gedeeld 3e.

Deze week vertrekt John alweer naar Oostenrijk om aldaar deel te nemen aan de EPD Scharding Classic Maad. Het resultaat van de afgelopen twee dagen biedt in ieder geval perspectief voor de komende wedstrijd.